Paulan Jooga & Hyvinvointi

Äänimaljahoidot ja äänimatkat

Äänimaljahoidot ja äänimatkat

Olen laulanut pienestä pitäen ja musiikki on kulkenut matkassani aina. Tästä syystä on tuntunut luontevalta lähteä tutustumaan äänimaljojen ja erilaisten soitinten maailmaan.

 

Äänet värähtelevät syvällä meidän kehossamme ja yltävät sinne minne hierojan sormet eivät pääse. Kehossamme on paljon vettä, jota pitkin maljojen äänet kulkevat päästä varpaisiin. Äänimaljahoitojen ja äänimatkojen avulla on mahdollista päästä syvään rentouden tilaan ja usein hoidettavalla onkin olo, että on nukkunut monta tuntia. Äänimaljahoidossa maljoja soitetaan niin keholla kuin kehon vieressä.

 

Soitinperheeseeni kuuluu myös itsetekemäni rumpu, jonka matala ja tunteita herättävä ääni on yllättänyt monet. Rumpua soittaessani usein myös laulan.

 

Teen äänimatkoja ryhmille, mutta äänimatkalle on mahdollista tulla myös yhdessä puolison tai ystävän kanssa. Tuolloin molemmat saavat myös lyhyen äänimaljahoidon.

 

Vaikka äänimaljahoito on lempeä hoitomuoto, on tilanteita jolloin hoitoa ei voida tehdä. Jos sinulla on vakava sydänsairaus, tahdistin, verisuonitukoksia tai tulehdussairaus, ei keholla tehtävää hoitoa suositella. Äänimatkalle sen sijaan voi osallistua. Syöpäpotilaille ei suositella äänimaljahoitoa tai äänimatkaa.

äänimaljahoidot
äänimaljahoidot
Mitä on äänimaljahoito?

Me ihmiset olemme värähtelyä, jotka ilmenevät erilaisina ääninä ja väreinä. Tuota värähtelyä voidaan muuttaa ja sen muuttaminen on olennainen osa tasapainon, terveyden ja tietoisuuden kannalta.

 

Äänimaljahoito itsessään toimii syvärentoutuksena, joka hoitaa sekä kehoa, mieltä, että sielua ja on hyvä lisä muihin hoitoihin, kuten hierontaan.

Äänimaljahoito vaikuttaa usealla eri tasolla, kuten kuuloaistin kautta, aivojen kautta, energiatasolla, sekä anatomisesti. Äänimaljan tuottama värähtely ja luonnolliset ylä-äänet tunnetaan ja aistitaan kehossamme, joka takaa syvärentouttavan vaikutuksen.

Mitä ovat äänimatkat?

Äänimatka on miellyttävä sukellus hoitavaan äänimaisemaan.

 

Äänimatkan aikana kuulet erilaiset hoitava soittimet, sekä tärkeimpänä hiljaisuuden.

Miten se vaikuttaa?

Äänimatkan teho perustuu soitinten luomaan äänimaisemaan, mikä vie mielesi lempeästi pois arkisista ajatuksista, jonka lisäksi kehosi vesi pääsee värähtelemään soitinten luoman äänivärähtelyn ansiosta.

äänimatkat

Ajanvaraus

Voit varata itsellesi ajan hoitoon klikkaamalla allaolevaa laatikkoa.

Lähetä minulle viesti