Paulan Jooga & Hyvinvointi

Klassinen hieronta

Mitä on klassinen hieronta?

Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto. Hieronnassa käsitellään erilaisin tekniikoin pehmytkudoksia pyrkimyksenä helpottaa kehon jännitystiloja.

 

Aloitan hieronnat aina alkukartoituksella, jossa käydään läpi mahdolliset perussairaudet ja vammahistoria. Nämä tiedot yhdistän tutkimisesta saatavaan informaatioon ja yhdessä asiakkaan kanssa sovin hoitosuunnitelman.

 

Hieronnoissa käytetään perinteisiä hierontaotteita, faskiatekniikoita ja tarpeen vaatiessa nivelten mobilistointia. Manuaalisen käsittelyn lisäksi työvälineinä ovat faskiarauta, Gua Sha – kampa, imukupit, akuvasara sekä lymfabootsit.

Miten se vaikuttaa?

Kehon jännitystiloissa aineenvaihdunta hidastuu kireissä kohdissa. Kehon osat kommunikoivat koko ajan keskenään ja epätasapainotila jossain kohtaa alkaa ennen pitkää heijastumaan koko kehoon. Jännitystiloja purkamalla on keholla paremmat mahdollisuudet toimia arjessa vaivattomammin. Sinulle tämä heijastuu kiputilojen ja turvotuksien vähenemisellä, kireyksien helpottamisella ja yleisen olon kevenemisellä.

 

Kehon huoltoon hierojalle kannattaa saapua mieluummin silloin kun kipuja ei ole tai kun keho alkaa hiljaisesti ilmoittelemaan huollon tarpeesta. Meillä kun ei ole samanlaista merkkivaloa kuin autoissa, joka kertoisi huoltovälin olevan täynnä. Siksi on tärkeää kuunnella herkällä korvalla mitä keho meille viestii.

hieronta

Ajanvaraus

Voit varata itsellesi ajan hoitoon klikkaamalla allaolevaa laatikkoa.

Lähetä minulle viesti