Paulan Jooga & Hyvinvointi

Hieronta turvehauteella

Hieronta turvehauteella

Oma ensimmäinen hieronta turvehauteella oli vaikuttava kokemus. Kehoni oli ollut pitkään kuormittunut ja jatkuvaa ylivireystilaa oli vaikea saada laskettua alas. Hoidossa lämmin turve levitettiin iholle, suojattiin kelmulla ja lopuksi kehon päälle asetettiin lämpimät turvepakkaukset. Lämpö yhdistettynä kevyeen painoon pakottivat minutkin hiljentymään ja rauhoittumaan. Hoidon jälkeen oloni oli rento ja ennen kaikkea rauhoittunut.

 

Turpeesta puhutaan usein mustana kultana. 5000 vuotta vanha turve sisältää hivenalkuaineita kuten kuparia, sinkkiä, rautaa, magnesiumia ja piitä sekä humus- ja fulvohappoja. Turpeesta on saatu apua mm. iho-ongelmiin, erilaisiin kiputiloihin, aineenvaihdunnan vilkastuttamiseen, selluliittiin ja hiuspohjan ongelmiin.

 

Tämä hoitomuoto on itselleni erityisen mieluinen, koska lämpimän turpeen ja lämpöpakkausten yhteisvaikutuksesta lihakset ovat vastaanottavaisia hieronnalle. Turve on myös tehokas rentouttaja. Hoito ei sotke sinua vaan minä puhdistan turpeen pois.

 

Jos sinulla on korkea verenpaine, vaikea diabetes, rytmihäiriöitä tai saunassa käynti on haasteellista, otathan yhteyttä minuun ennen ajan varaamista.

turvehoidot
turvehoidot
Mitä on hieronta turvehauteella?

Hieronta turvehauteella on kahden hoidon päällekkäinen tehohoito, jossa lämmin turvehaude ja hieronta yhdessä poistaa tehokkaasti stressiä, sekä pehmittää sitkeitäkin lihasjumeja, jonka lisäksi hoitomuoto antaa myös aineenvaihdunnalle tehosykäyksen, joka viimeistelee hoitovaikutuksen.

Miten se vaikuttaa?

Turvehoito vähentää mm. rasitusvammoja, vaihdevuosivaivoja, reumaattista särkyä, selluliittiä ja iho-ongelmia, jonka lisäksi se myös vilkastuttaa verenkiertoa ja aineenvaihduntaa.

Ajanvaraus

Voit varata itsellesi ajan hoitoon klikkaamalla allaolevaa laatikkoa.

Lähetä minulle viesti